Mittaukset

 

Hyvät tuulenmittaukset ovat välttämättömiä taloudellisesti kestävien projektien kehittämiseksi. Hyvien mittaustulosten saaminen on erityisen haastavaa kylmissä ilmastoissa. Erittäin kattavat tuulenmittaukset ovat aina välttämättömiä – myös talvisin tapahtuvan jäätämisen aikana. Jään mittaus antaa arvokasta tietoa, kun tehdään jäätämiseen liittyvien tappioiden tarkkoja arviointeja.

 

Kjeller Vindteknikkin asiantuntijoilla on pitkä kokemus asennuksista ja mittausten suorittamisesta kylmissä ilmastoissa. Olemme asentaneet ja varustaneet mittareilla yli 200 mittausmastoa, jotka ovat jopa 140 metrin korkuisia. Toimimme lähinnä Ruotsissa ja Norjassa, mutta myös muualla eri puolilla maailmaa, kuten Huippuvuorilla pohjoisessa ja Etelämantereella.

 

Kjeller Vindteknikk suorittaa mastomittauksia, jotka tuottavat runsaasti tietoa ja erittäin laajaa dokumentointia. Meillä on myös kokemusta erilaisista jäänmittausjärjestelmistä. Mastomittausten lisäksi tarjoamme mahdollisuuden vuokrata kaukomittauslaitteiston, kuten SoDAR ja LiDAR, sekä mittausten valvontajärjestelmän.